Уручени кључеви аутомобила срећној добитници специјалног празничног ЛОТО кола

21.02.2019.

Београд, 21. фебруар 2019. године – Државна лутрија Србије свечано је данас уручила кључеве другог аутомобила Ауди А4 срећној добитници из Београда, који је извучен током празничних ЛОТО кола.
 
 „Овај месец ће свакако бити запамћен као месец велике радости и уручења историјских премија. Данас смо уручили кључеве аутомобила А4 срећној добитници Даници Дикић из Београда, која је имала највише среће у новогодишњој ноћи, у оквиру специјалног ЛОТО кола. ” рекао је портфолио менаџер Државне лутрије Србије Драган Бјелан.
Овим је заокружен циклус доделе аутомобила срећним добитницима празничних ЛОТО и БИНГО кола која се већ традиционално организују на радост свих играча. Државна лутрија Србије и убудуће ће наставити да играчима пружа забаву и могућност да освоје вредне премије и награде, а ускоро стижу новитети о којима ће се причати.
Важно је напоменути да грађани који играју наше игре заједно са нама помажу и оне којима је помоћ најпотребнија, јер Државна лутрија Србије кроз надокнаде за приређивање класичних игара и порезе, у Буџет Републике Србије уплаћује, на годишњем нивоу, велика финансијска средства, која се даље распоређују за финансирање спорта и омладине, Црвеног крста Србије, организације чији је циљ унапређење социјално - економског и друштвеног положаја особа са инвалидитетом, јединице локалне самоуправе, као и за лечење ретких болести.
 

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: